Buďte připraveni a vaše lampy ať hoří

volaná srdce jsou dočasně nedostupná

15. 8. 2010 22:05
Rubrika: Rozkřesávání

Dnešní den jsem byla opravdu netrpělivá, protože jsem čekala na jeden důležitý telefon. Vzala jsem si tedy mobil s sebou i na mši...abych ani tam nepromeškala jeho vítězoslavné zavrčení.

Nevím, možná to znáte sami, ale po tomto rozhodnutí následuje spousta chvil, kdy nejdřív potají a provinile kontrolujete toho malého společníka (co kdyby něco během vaší nepozornosti provedl:) a pak už do kapsy šaháte jen mimoděk a sledujete jej čím dál tím víc nerudněji..

Zkrátka řečeno, z té mše jsem příliš neměla a o to víc mě překvapilo, když si o něco později hlas na druhém konci telefonu stěžoval, že se mi nemohl dovolat z důvodu že "volaný účastník právě hovoří"...

To je pitomina, říkala jsem si, byla jsem v kostele, tak s kým bych asi tak mohla hovořit?! Tedy s kým... no.. ehm... napadlo mě o chvilku později. Vlastně v tu chvíli ke mě opravdu někdo mluvil. Někdo kdo má přednost mezi všemi volajícími ...a ač je to velice nepravděpodobné, je v jeho moci i to, aby mě v tu chvíli nemohl rušit někdo jiný.

Zvláštní,...snad se naučím přijímat lépe Jeho hovory, protože ať už si namlouváme cokoliv...nic není důležité, tak jako právě On:)

Vzpomněla jsem si, že něco podobného moc krásně vystihli i bratři Ebenové, a proto na závěr poslední sloka jedné jejich písničky:

Zisky i dluhy píšeme do análů,
jeden jak druhý toužíme po signálu
a když pak přijde, odpověď je tak smutná:
[: volaná srdce jsou dočasně nedostupná. :]

Pokud by vám k těm slovům chyběla hudba, naleznete je na //www.youtube.com/watch?v=n7Rz0Rh0Trs

Zobrazeno 1405×

Komentáře

seily

Tak to je síla :-)!

LuAnZdi

Díky.<br />
... doma máme hodně špatný signál, a když chci s někým telefonovat musím na jedno místo v domě, na půdu či do verandy = musím vyvinout nějakou aktivitu .... to abych také vyvinula více aktivity při setkání s Ním, aby "volané srdce nebylo bez signálu"<br />
fakt DÍKY moooc

herby

dobrý zamyšlení :)

Lenochod

suer článek díky, pomohl mi :-)

kacarovi3

Já mívám mobil stále u sebe,je zapnutý na vibrace,protože pracuji ve hluku a chvění cítím.Mám to i jako budík.Přátelé ví,kdy sloužím při mši a nevolají.Sem tam mi volá kněz abych něco zařídil...Stává se mi,že když mobil postrádám ve své kapce,tak se nemůžu soustředit ani na modlitbu.Asi potřebuji signály.

Zobrazit 5 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio